2008. november 30.

Forgó

Karácsonyi ajándéknak készült, de nem tudtam rendesen lefotózni, a világoslila kásagyöngy sokkal sötétebb...Meg kicsit csámpi imitt-amott...De még alakítok rajta... Na talán ha kicsit jobb lesz az idő, megpróbálom újrafotózni, szerencsére van még idő karácsonyig!

2008. november 29.

Leaf Pie

2008. november 24.

Reneszánsz Kepler's star- Apróság szettben


Karácsonyi ajándék lesz belőle, de nem írom ide, hogy kinek, mert gyakran nézegeti a blogomat, és nehogy lebukjak! :):):) Azért remélem tetszeni fog!

Kepler's star- Apróság szettben


És a szett...

A karkötő

A fülbevaló
Ezt a szettet rendelésre készítettem, egy ismerősöm szánja karácsonyi ajándéknak. Remélem tetszeni fog!

2008. november 16.

Dahlia gigantica

Régóta szemeztem ezzel a mintával, de valahogy mindig halogattam az elkészítését, azután a héten megláttam Brigi blogjában az ő fekete dáliáját, és teljesen odavoltam! És ma végre elkészült ez is!
Minta: Pencio

Topkapi medál


Elkészült végre a medál is! Most már teljes a szett! Ezt is fotóról fűztem, lehet hogy nem egészen így kellett volna, de nekem tetszik, pont ilyenre vágytam!

2008. november 9.

Topkapi


Készül majd hozzá medál is. Minta : biloba , de én fotóról fűztem...

Mécsestartók


Ezt a mécsestartót még tavaly készítettem, az egyik Óvonéninek ajándékba. Akkor ilyeneket fűztem, drótra, és ez most felülnézetből van, sajnos oldalról nem fotóztam le... Lehet hogy idén is készítek még ilyeneket...


Claudia blogjában láttam ilyen gyertyatartót, hát az enyémek ilyenek lettek...

Double és lunabogyeszos lánc

Már régóta kész vannak a bogyeszok, csak láncom nem volt hozzá,vettem, és tegnap este a megasztár alatt összeraktam. A bogyeszokról egy régebbi bejegyzésnél találsz képeket, vagy katt. ide!

2008. november 1.

Halloween

Glitter Graphics