2008. október 31.

Ferraris kari + minta

És a kész kari!


Az este megfűztem mindkét mintát, és a keskenyebb jobban tetszik... Lehet hogy nem tökéletes, de nekünk tetszik!


Kicsit átrajzoltuk, hogy keskenyebb legyen a kari!


Kisfiam kérte, hogy fűzzek neki egy FERRARIS karkötőt. Közösen megterveztük az Easy BeadPatterns progival( tök jó ez a program), dupla peyottal csináltuk, így szebben kiadta a mintát, és gyorsabban lehet fűzni is...Már csak elkészíteni kell...Hajrá!

2008. október 30.

Tahiti virágok


Elkészült az újrafűzött tahiti karim, íme a végeredmény...


Már majdnem kész voltam ezzel a karival, és elfogyott a türkíz gyöngyöm...:( Lebontottam, és most elkészítem kicsit másképp...
Kashaya mintája. Nagyon köszönöm neki!
Glitter Graphics2008. október 26.

Razzle dazzle
Elkészültem végre ezzel is! Az oksából se gyűrű, se medál nem lett, inkább ezt a karkötőt fűztem belőle.Oksa mintáját Mu-nak köszönhetem, a karkötő alap ötletét pedig Vixien-nél láttam. Köszönöm nekik! Merci!
Az oksáról egy elöbbi bejegyzésnél találsz képeket, vagy kattints ide!

2008. október 24.

Lucabogyeszos lánc

Elkészült végre a lucabogyókból a nyaklánc! A bogyók már egy ideje itt sorakoztak, csak épp nem volt összeállítva a nyaklác, de most végre ezzel is megvagyok! Köszönöm a mintát Lucának!
A bogyókról egy elöbbi bejegyzésben találsz képeket, vagy kattints ide!

Kepler's star- Apróság


Valahogy nem tetszett, az a színösszeállítás, amit először fűztem(topáz-bronz), ezért lebontottam, és a kisfiam segített kiválogatni a megfelelő gyöngyöket, így ez lett belőle....Bár még ezzel se vagyok igazán megelégedve...lehet hogy bontás lesz a vége....
Minta:beAdInfinitum
Gwen Fisher
Bár én minta hijján képről fűztem.

2008. október 20.

Scarabee


"Ittvan az ősz itt van újra"...
Virágzik az ibolya!
Lehet hogy újra tavasz jön? Olyan szép az idő! Csoda, ha a természet is teljesen megkavarodik?
A minta itt található!

2008. október 19.

Jasmine


Ezt a gyűrűt anyukámnak fűztem, remélem tetszeni fog neki, és a méret is jó lesz...

Minta:Delica-Tess
Losange


Marquise

Ez a kép talán kicsit jobb lett, tesóm fotózta.Nem sikerült ezt sem rendesen lefotóznom, de még próbálkozom.Tesómnak készült, és nagyon tetszett neki, persze kékben kellett csinálnom, mert az a kedvenc színe.
Mindenképpen el szerettem volna készíteni ezt a gyűrűt, a benne található kis swarowski virágok miatt, ami itt a képen sötétebb kék, talán látható...
Modell: Sabrine Bis
2008. október 14.

2008. október 12.

♥ Laura ♥


Laura McCabe inspiráció.

2008. október 8.

Oksa


Mu mintája szerint gyűrű, de én egy kicsit nagynak találom, ezért lehet hogy medál lesz belőle...Köszönöm szépen! Merci!
Végül is se gyűrű, se medál nem lett belőle, inkább karkötőt készítettem, egy késöbbi bejegyzésnél találsz róla képet, vagy katt. ide!

2008. október 5.

"Sziklakerti" ADAGIO

Na talán ezek a képek jobban sikerültek....


Nehezen áltam neki, úgy gondoltam nehéz gyűrűt fűzni, és mindíg csak halogattam...Aztán tegnap valahogy mégis rászántam magam, és nekiláttam... Nem is volt olyan nehéz!!! És nagyon hamar elkészült!!! Ime a végeredmény!, bár ezt sem sikerült rendesen lefotóznom, a swarik annyira csillognak-villognak, de majd talán még próbálkozom, és meglátjuk. Az biztos hogy ez az első, de nem az utolsó gyűrűm!!!
Minta :Deedee Dupont

Framboise bogyeszos nyakiFramboise és Kashaya féle bogyeszok. Merci Framboise, merci Kashaya!

Luna és double bogyók= DISCO GÖMBÖK


Nyaklánc lesz belőlük.... A lunabead-on kicsit alakítottam, továbbfűztem, mert nem tetszett hogy a végén kilóg a gyöngy, és a swarikat nem hálóztam be, nekem így jobban tetszik... bár nemigazán sikerült rendesen lefotóznom... Hugikám azt mondta rájuk, olyanok mint a disco gömbök....Minta: Mu és Claudia Merci!

Lucabogyesz

Van egy lila garbóm, és ahhoz szerettem volna 1 hosszú bogyós láncot, úgyhogy ezekből a bogyikból az lesz! A mintát Lucának nagyon köszönöm!
Az elkészült láncról egy késöbbi bejegyzésben látsz képet, vagy kattints ide!